OVER MIJ

Ben van Duin (1959) is een veelzijdig talent en man met stijl. Ben stop je niet in een hokje. Hij is een man met een verhaal. Leerde met materialen werken op de schildersvakschool, werd docent en studeerde af aan de Kunstacademie in Den Haag. Daarna entrepreneur, eigenaar van een van de mooiste woonwinkels van Nederland, Wals’ Wonen in Nijmegen.

Ben van Duin is ervan overtuigd dat een echte interieurarchitect van binnenuit moet werken. Hij gaat graag en gemakkelijk met mensen om. Ben is authentiek, kent een groot inlevingsvermogen. Wonen betekent veel voor mensen, heeft een diepe emotionele waarde. Ben helpt een leefbare en warme plek te creëren.

De werkwijze van Ben van Duin Interieurarchitect is glashelder. Ben werkt op basis van een urenofferte (daadwerkelijk bestede uren), maar kan ook een projectbegroting verzorgen waarin hij als projectleider optreedt.

Na de intakefase van een project is het van belang om heel nauwgezet te analyseren wat de opdrachtgever wil. In goede samenspraak komt een oplossing in beeld die Ben visueel maakt. Kijk eens op deze website tot welke resultaten dat heeft geleid! Ook in zijn blogs zal Ben praktijkvoorbeelden geven over veranderingen in je directe leefomgeving.